donderdag 22 oktober 2015

Shawn mendes.

Shawn Mendes is een Canadese sing en songwriter hij is geboren in 1998 in het plaatsje  Toronto. Zijn genre is pop en hij is bekent geworden nadat hij covers plaatsten op Vine.
Langzamer hand word hij steeds bekender buiten zijn eigen land. Het eerste nummer wat ik van hem hoorde was Never be alone ik was meteen verkocht en ging gelijk opzoeken wie hij was en welke liedjes hij nog meer had.
Wat mij vooral aanspreekt is dat je echt zijn gevoel hoort in zijn muziek. Natuurlijk is het mooi meegenomen dat hij er ook zeker niet verkeerd uitziet.


Dit is het nummer wat ik hierboven ook heb genoemd dit is ook mijn favoriete nummer. Dit nummer heeft me ook zeker aan het denken gezet.
Voor mij betekent dit nummer dat dierbaren die er niet meer zijn er eigenlijk ook weer wel zijn ook al zien we ze niet meer en kunnen we er niet zomaar naartoe.
Ik vind dat deze gedachte in dit liedje heel mooi word benadrukt en dat vind ik zo ontzettend mooi om naar te luisteren.
Kende jullie hem al? 

Liefs x


dinsdag 20 oktober 2015

White like snow !

Normaal ga ik altijd voor budget schoenen en ze zijn bijna altijd zwart van kleur omdat dit natuurlijk gewoon makkelijk te combineren valt.
Dit keer dacht ik het word tijd voor iets anders. Toen ik deze Adidas superstar zag staan was ik eigenlijk vrij wel meteen verkocht. Ik heb ze wel al vaker voorbij zien komen want er zijn best wel wat mensen die de schoenen hebben uit de Adidas superstar lijn.

Ze zijn ook heel makkelijk te combineren met allerlei kleding stukken ik vind het er soms nog leuker uitzien dan dat ik mijn zwarte sneakers eronder draag.
Ik ben er ontzettend blij mee in het begin twijfelde ik nog een beetje omdat ik het best gewaagt vond voor mezelf maar nu ik ze eenmaal heb zou ik ze niet meer inruilen haha !  


Liefs x