donderdag 29 oktober 2015

Herfst treinreizen en nog veel meer ?!


'Met een diepe zucht pak ik mijn mobiel en druk ik voor de derde keer mijn wekker uit, ik moet er nu toch echt aan geloven.. opstaan.
Strompelend loop ik naar de kleding kamer om mijn kleren te pakken en dan naar de badkamer om me lekker warm om te kunnen kleden.
Als ik helemaal opgefrist en omgekleed ben loop ik naar beneden duw snel me ontbijt door me keel hang me tas om en loop naar de garage, wanneer ik de deur openmaak word ik al snel weggeblazen door de wind en een hoop bladeren.
Ik maak me jas nog iets dichter en de sla de sjaal wat beter om me heen gooi me tas in me fietsmandje en sleep me fiets naar buiten.
Ik duw de muziek dopjes in me oren waardoor ik al gauw in me eigen wereldje zit, zo moet ik de dag wel doorkomen.'

Dit is dus zo'n beetje elke morgen als ik naar school moet mijn routine alleen heb ik 9 van de 10 keer geen tijd om te ontbijten en gooi ik een ontbijt koek in me tas zodat ik deze in de trein kan opeten.
Hoewel het in mijn verhaaltje hierboven niet zo lijkt vind ik het heerlijk om in de trein te zitten ik vind het sowieso heerlijk om te reizen.
Je kan wel zeggen dat ik bijna 24/7 met muziek in rond loop niet omdat ik niet van mensen hou maar ik vind het gewoon fijn om in me eigen wereldje te zitten.
In de ochtend heb ik wel de tijd nodig om wakker te worden, ik heb veel klas genootjes die bij mij in de trein zitten maar ik probeer ze eigenlijk in de trein en op station zoveel mogelijk te vermijden zodat ik lekker rustig wakker kan worden.
Autumn
De herfst vind ik denk ik toch wel de mooiste tijd van het jaar ik vind de kleding leuk en lekker warm ik vind het zelf heerlijk om van die lekkere lange dikke vesten aan te hebben.
Hoewel de blaadjes van de boom vallen en eigenlijk alles dood gaat vind ik het prachtig de kleuren om ons heen het lichte briesje door mijn haar ik hou ervan!
Het liefst wandel ik hele dagen door het bos met de herfst ik vind het zo mooi om te zien en de sfeer die er dan hangt is gewoon heerlijk rust gevend.
Hoewel ik ook heel erg van de zomer hou denk ik toch dat hoe meer ik erover na denk de herfst toch wel mijn favoriete seizoen is van alles!
Lekker binnen zitten met warme pantoffeltjes onder een  fleece dekentje en heerlijke geur kaarsjes op tafel,die gezelligheid die dan door het hele huis hangt geeft zo'n heerlijk en warm gevoel.
Afbeeldingsresultaat voor is so strange autumn is beautiful
Wat is jullie favoriete seizoen ?

7 opmerkingen:

 1. Prachtig geschreven! Ik ben ook wel dol op de herfst, terwijl ik toch ook de nadelen wel zie, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel ! Ja precies het is super mooi maar heeft soms idd ook zijn nadelen

   Verwijderen
 2. Jaa herfst heeft idd zo zijn voor - en nadelen. Toch is het denk ik wel mijn favoriete seizoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou echt van de herfst, favourite season!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt helemaal gelijk! Mijn favoriete seizoen is toch echt de zomer denk ik, lekker warm, zonnen en sixpacks! H E A V E N!
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen